Blush Hairwellness Behandelingen Producten Actueel Contact
Home
Expertise
Het Blush team
Openingstijden
Cadeaubon
Expertise
Naast het feit dat Blush werkt met de beste topstylisten die u zich kunt wensen, die door ervaring en geschoolde kennis weten wat bij u past en wat u mooier maakt (want daar gaat het toch allemaal om tenslotte), zijn er ook een aantal specialismen in huis.

Blush is specialist in het kleuren van het haar in blonde koele tinten. Door het toepassen van diverse koele kleurschakeringen, straalt uw blonde haar natuurlijk als nooit tevoren.

Daarnaast is een belangrijk specialisme het verzorgen en in optimale conditie houden van lang haar. Zowel haar wat van nature lang en weelderig is, maar ook op gebied van haarverlenging/verdikkingstechnieken. Het product waar wij mee werken is van het gerenommeerde merk Hairdreams.

Bij Blush worden al uw verwachtingen waargemaakt en meer… Ons deskundige team zorgt dat u keer op keer optimaal voor de dag komt. En ook dat uw haar zo goed zit, dat u het thuis moeiteloos kunt onderhouden. En zijn er vragen of wensen; laat het ons weten en we zorgen dat u goed geïnformeerd en naar volle tevredenheid de deur weer uitloopt.