Blush Hairwellness Behandelingen Producten Actueel Contact
Blush Hairwellness - Alterna
Blush Hairwellness - J beverly Hills
Blush Hairwellness - Moroccanoil
Blush Hairwellness - Hairdreams
Blush Hairwellness - Flip-In Hair
Blush Hairwellness - Golden Rose
Blush Hairwellness - Kebelo
Golden Rose

Tegenwoordig kan een onderneming zich niet meer onderscheiden met een goed product. De producten gaan steeds meer op elkaar lijken en zonder toegevoegde waarde zijn de verschillen minimaal. Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van zijn concurrenten.

Naast de prijs en de goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruikers. De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. Met trots melden wij dat de producten van Golden Rose Cosmetics zeer aangenaam zijn bij allergische eindgebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien eindgebruikers geen allergische reacties voorkomt.
Al deze facetten hebben ervoor gezorgd voor tevreden relaties in 63 landen. Golden Rose Cosmetics is in januari 2007 ontdekt in Nederland en Belgiƫ en is een exclusief merk voor de schoonheidsbranche en visagie.