Haarverlenging

FOR YOU

haarverlenging

Haarverlenging

Blush Hairwellness in Vught is de absolute expert op het gebied van haarverlenging en -verdikking. Wij werken met de topproducten van Natural Haircompany en Hairdreams. Niet alleen verlengen, maar ook verdikken van je haar kan door middel van de inzet van haarverlengingstechnieken.

 

Wij werken in onze kapsalon in Vught met de nieuwste technieken op het gebied van haarverlenging en haarverdikking. Of je het nu gewoon eens wilt proberen voor een feestje, of op zoek bent naar een permanente oplossing voor je haaruitdaging. Wij werken alleen met de beste topproducten die in de markt te verkrijgen zijn. We starten met een uitgebreide haaranalyse. Daarna overleggen we samen wat je wensen zijn en geven we je een passend advies voor het meest natuurlijke resultaat. Een volle, lange en glanzende haardos is voor iedereen weg gelegd, ook voor jou!

Hairdreams

De producten van Hairdreams zorgen voor een langdurige oplossing voor dunner wordend haar, maar biedt ook mogelijkheden voor haarverlenging tot minstens 10 centimeter. Uit onderzoek onder concurrenten is gebleken dat de haren die gebruikt worden door Hairdreams voor praktisch 100% uit gezonde haren bestaan, met compleet gesloten oppervlakten die zich kenmerken door perfecte glans en natuurlijke elasticiteit. Ook de kwaliteit van de aanhechtingen van Hairdreams is zeer hoog. Er zijn 4 verschillende bondingtypes verkrijgbaar, exact aansluitend op jouw haartype. Hairdreams heeft zowel losse extensions als tressers (matjes met haar) en haarstukken (pruiken) in haar assortiment. Hairdreams biedt 2 verschillende kwaliteiten, 8 lengtes en 4 verschillende soorten haar. Voor iedereen dus de perfecte oplossing, ook voor jou!

extension1
haarverlenging1

Natural Haircompany

Natural Hair is zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen zal denken dat jouw volle, lange lokken puur natuur zijn. Het haar van Natural Hair is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het is een mix van Europees en Indiaas haar. Deze combinatie maakt dat Natural Hair identiek is aan ons eigen haar, daarom ziet het er zo natuurlijk uit! Wij garanderen je een constante kwaliteit. Natural Hair kan geleverd worden in maar liefst 35 verschillende kleuren! Zo heb je altijd een perfecte match met jouw haarkleur. Natural Haircompany staat voor: niet schadelijk voor het haar, onzichtbare bevestiging, zeer hoge, constante kwaliteit, keuze uit 35 kleuren. Jouw droomhaar in 1 uur!

Saloon
Saloon